Home » Gezonder leven » Creatine voor de echte massa kwekers!

Creatine voor de echte massa kwekers!

3Hallo beste lezers, zoals jullie misschien wel weten ben ik vrij wel elke dag in de sportschool te vinden! Dit heb ik al sinds jongs af aan en het is eigenlijk een soort van obsessie voor mij. Zo weet ik ook erg veel over allerlei supplementen en ga ik het vandaag dus hebben over creatine. Je zult er vast wel eens van gehoord hebben als je eens een abonnement hebt gehad bij een fitnesscentrum. Voor de mensen die niet precies weten wat dit stofje doet en hoe je het moet gebruiken zal ik het even kort uitleggen.

2

Een kuur nemen.

Dit klinkt misschien heel erg heftig aangezien mensen dan vaak denken aan anabolen maar dit is dus niet het geval. Een creatine kuur kan geen kwaad zo lang je maar weet wat je doet. Dit is een stofje dat er voor zorgt dat je lichaam sneller hersteld na het sporten en dat je spieren wat meer vocht vast houden. Het nadeel hiervan is dat je om de 6 weken 6 weken rust moet pakken anders verliest dit stofje de werking.

Bestellen snel en gemakkelijk.

Als jij eens zou willen kuren dan raad ik het je zeker aan om dit supplement aan te schaffen bij het bedrijf die hierboven gelinkt staat. Hier weet je tenminste zeker dat het van goede kwaliteit is en dat je niet te veel betaalt onnodig!1

Post Tagged with,

Geef een reactie