Home » Gezonder leven » De eerste goede stap: Een E-Smoker gekocht!

De eerste goede stap: Een E-Smoker gekocht!

sigaretTegenwoordig zie je bijna nergens meer iemand met een sigaret lopen. In mijn ogen, misschien heb ik het verkeerd, zie ik steeds meer mensen met een E-Smoker rondlopen. In de eerste instantie ben ik totaal niet overtuigd van een elektrische sigaret waardoor ik informatie ben gaan zoeken voordat ik deze stap wilde nemen. Bij mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen bij ea-sigaret.nl waarbij ik vast en zeker de nodige informatie heb gevonden in wat ik nodig had. Overtuigd? Ja! Ruimschoots informatie gevonden wat mij wel degelijk heeft overtuigd om een elektrisch sigaret te proberen, ik was immers helemaal klaar met het “echte” roken.

ego-queen

Ik heb besteld!

Eindelijk heb ik deze stap durven nemen om definitief te stoppen met roken! Ik was er gewoonweg helemaal klaar mee en wist zeker dat ik hiermee een stuk goedkoper uit ben. Ik heb eigenlijk ook niet meer getwijfeld en heb mijn bestelling bij hun geplaatst. Puur uit angst dat de E-Smoker niet zou werken had ik nog wel een pakje sigaretten in huis, wilde deze wel het liefst dicht laten zitten. Nu achteraf gezien heb ik het pakje sigaretten nog steeds in de kast liggen! Als ik de neiging krijg om te roken pak ik mijn gezonde sigaret en ga ik lekker smoken!

ego-batterijen1