Home » Zorg » Een geschikte tandarts in Tilburg gevonden
tandarts Tilburg

Een geschikte tandarts in Tilburg gevonden

Mijn zoektocht op het internet naar een tandarts Tilburg en omstreken ben ik gestart! Dit omdat wij sinds enkele dagen naar deze stad zijn verhuisd. Ons vorige praktijk is nu voor ons te ver weg om daarheen te gaan. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een ander praktijk. Zelf ben ik niet bepaald iemand die met enthousiasme naar de tandarts gaat. Toch ben ik ervan bewust dat het noodzakelijk is om het gebit in orde te houden. Enfin, mijn zoektocht op het internet ben ik gestart en ieder praktijk heb ik genoteerd.

tandarts Tilburg

Niet veel plek meer!

Uiteindelijk had ik een mooi lijstje bij elkaar weten te vinden. Alleen is er niet veel plek meer bij de  bedrijven. Hierdoor heb ik er een aantal weer van het lijstje af kunnen halen. Bij Vroegh & Yoe was er nog wel plek als patiënt en zodoende ben ik de website gaan bekijken. Op deze website vind je voldoende informatie om een behandeling te ondergaan. Overigens merkte ik meteen op dat de kosten die zij hanteren aan de lage kant zijn en dat vond ik persoonlijk erg leuk om te lezen.

tandarts Tilburg

Zodoende heb ik ervoor gekozen om ons aan te gaan melden. Binnen een dag kregen wij bericht dat wij uitgenodigd zijn om een kennismaking te ondergaan. Zo kon deze tandarts in Tilburg ons gebit goed analyseren. Ons afspraak staat vast en ik moet bekennen dat ik niet kan wachten totdat dit achter de rug is.

Geef een reactie