Home » Zorg » Het duidelijke overzicht van Ziektekosten-Vergelijken.nl
ziektekosten-vergelijken2

Het duidelijke overzicht van Ziektekosten-Vergelijken.nl

Eindelijk kan ik veranderen van zorgverzekeraar en van zorgpakket. Het afgelopen jaar ben ik zo veel problemmenzislogo en gehad met de declaratie van meerdere kosten en dat is nog steeds niet goed afgehandeld. Ik was de zorgverzekeraar helemaal beu en daarom ben ik op zoek gegaan naar een zorgverzekeraar die beter is voor zijn klanten en nakomt wat er afgesproken is.

Vergelijken

Ik wist wel precies wat ik nodig had in mijn zorgpakket en waarvoor ik gedekt zou moeten zijn. Er was heel veel informatie te vinden maar omdat er zoveel keuze was kon ik door de bomen het bos niet meer zien. Na wat gezocht te hebben kwam kik op de website van Ziektekosten-Vergelijken.nl. Op deze website kon ik de zorgverzekeraars met elkaar vergelijken en zo het voordeligste pakket er uit kiezen.

zekurHet ging mij deze keer voornamelijk om de klantenservice en de volledigheid van het pakket. Op het internet heb ik gezocht naar de beste zorgverzekeraar op basis van klanttevredenheid en aan de hand daarvan ben ik opzoek gegaan naar een pakket.

Op de website van Ziektekosten-Vergelijken.nl zag ik de zorgverzekeraar waar ik naar opzoek was. Deze zorgverzekeraar bood een pakket aan dat gelukkig alles dekte wat ik nodig zou hebben. Het verbaasde mij wel dat ik nu ook nog eens goedkoper uit was dan bij mijn vorige zorgverzekeraar!

Ik heb alvast mijn zorgverzekeraar uitgekozen voor het aankomende jaar. Nu weet ik zeker dat ik hier geen omkijk meer naar heb!

Geef een reactie