Home » Hovenier » Hoveniersbedrijf Van de Ven is de beste!
hovenierbedrijf-van-der-ven-logo

Hoveniersbedrijf Van de Ven is de beste!

hovenier-best-plantenHoveniersbedrijf Van de Ven is veruit de beste in Tilburg en omstreken. Zij wisten als enige raad met onze tuin. We hebben namelijk een nieuw huis gekocht in Tilburg. Dit huis is het droomproject van mijn vrouw en ik. Hier wilden wij al langer wonen. Zelf hebben wij het huis opgeknapt, alleen de tuin moest nog gedaan worden. Omdat we de tuin apart wilden ontwerpen, hebben we besloten om een hoveniersbedrijf in te huren. Hiervoor gingen we opzoek op het internet naar de verschillende aanbieders.

Internet

Op internet kwamen we veel bedrijven tegen die ons konden helpen met de klus. Toch is er maar een bedrijf die ons als beste kon helpen, en dat is Hoveniersbedrijf Van de Ven. Zij zijn veruit de beste in wat ze doen, en leveren de beste resultaten. Overigens hebben ze ook een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Ook bij onze buren hebben wij het werk van Van de Ven gezien, en hier waren wij zeer te spreken over. Dit allemaal maakt het vertrouwd en mijn keuze makkelijker. Toch had ik nog wat overige vragen en besloot ik het bedrijf op te bellen.

Contacttuin-voorbeeld-van-der-ven

De medewerker nam de telefoon vriendelijk op, en ik werd netjes te woord gestaan. Mijn vragen werden direct zorgvuldig beantwoord, en voor ik het wist hadden we de volgende week al een afspraak ingepland. Geweldig bedrijf! Ze zijn ook zeer behulpzaam en denken graag mee met de mogelijkheden. We raden ze dan ook zeker aan bij vrienden en familie.

 

 

Geef een reactie