Home » Gezonder leven » Hypnose Brabant helpt mij een verlies verwerken
hypnose brabant

Hypnose Brabant helpt mij een verlies verwerken

Kwalijk nemenhypnose brabant

Na het verliezen van mijn zoon ben ik hypnose Brabant behandelingen gaan volgen. Voordat ik hier zelf was geweest, was ik hier erg sceptisch over en dacht ik dat het nep was. Ik wist niet dat het echt zo veel kon helpen. Toen mijn zoon vorig jaar om het leven kwam door zelfmoord, heb ik het mijzelf heel erg kwalijk genomen. Daardoor werd ik zelf heel erg ongelukkig. Een goede vriendin van mij zag dit en heeft toen een heel serieus gesprek met me gevoerd. Ze zei me dat ik echt aan mezelf moest gaan werken en dat ze wel een goede tip voor me had. Zij was hier al vaker geweest en had hier veel profijt van gehad. Toen ben ik zelf ook maar gaan bellen, omdat ik toch nog wat vragen had. Deze kon de vrouw die ik sprak heel goed en duidelijk beantwoorden en zij zei me ook dat ze echt dacht mij te kunnen helpen. Dat gaf me veel vertrouwen en toen heb ik mijn eerste afspraak gemaakt.

De drempel overhypnose brabant

De eerste keer dat ik onder hypnose ging in Brabant, ging ik een gigantische drempel over. Ik kon het gevoel wat ik al die tijd had echt even loslaten. Dat gaf me een prettig gevoel. De coach die ik had, kon ik het ook onwijs goed mee vinden. Mocht jij hier nu ook benieuwd naar zijn of interesse in hebben, bel dan zeker even om al jouw vragen te stellen of kijk op de website!

Post Tagged with,,

Geef een reactie