Home » Feest » Kaarsen bedrukken voor een leuk feest!

Kaarsen bedrukken voor een leuk feest!

Voor het einde van deze maand zijn wij druk aan het organiseren en het regelen voor een groot feest. Met name voor de kinderen hopen we het goed en wel voor te krijgen. Het feit dat we de feestzaal geregeld hebben, hapjes worden gemaakt en het drinken is gereed maakt mij in ieder geval al blij. Enige waar wij nog op zoek zijn is een bedrijf die voor ons kaarsen bedrukken kan. Het gaat om “enge” kaarsen welke de kinderen als cadeau mee naar huis krijgen. Uiteraard zit hier ook snoepzakjes bij maar die hadden we al geregeld.

48496_kaars_3-3

Online gezocht

Ik heb er dan ook voor gekozen om via het internet te zoeken naar een bedrijf die ons hiermee van dienst kan zijn. Ging er enigszins niet vanuit dat ik het zo snel en gemakkelijk zal vinden. Ik kwam namelijk vrij snel terecht op de website van Maxilia. Hier is het mogelijk dat hun de kaarsen bedrukken voor ons met wat wij erop willen hebben! Wat ik het leukste vind hieraan is toch echt dat de kosten hiervoor bij hun een stuk lager ligt als wat ik elders heb gezien. Ik heb natuurlijk verder gekeken of dat ik het wellicht goedkoper kon krijgen, dit heb ik opgegeven nadat ik bij andere de prijzen zag. Bij Maxilia liggen de kosten een stuk aantrekkelijker, hierdoor was het voor ons duidelijk dat ook wij geschikte kaarsen hebben gevonden om te laten bedrukken! Nu maar hopen dat de kinderen het ” eng” zullen vinden!

50792_kaars_4-4

Geef een reactie