Home » Verbouwen » Kosten uitbouw woning

Kosten uitbouw woning

Ik was al een tijdje aan het zoeken naar de kosten uitbouw woning. Ik heb al vele sites gehad  maar nog geen een er van sprak me echt aan of zat hier dicht in de buurt. Tot dat ik Verbouwaanvraag.nl tegen kwam. De website sprak me erg aan en ik had meteen een goed gevoel bij dit bedrijf. Ook zaten ze nog eens lekker dicht in buurt, dit was al helemaal mee genomen.

Na wat rond te kijken op de site heb ik een goed idee gekregen van wat het bedrijf allemaal kan en wat de kosten van een uitbouw aan mijn woning ongeveer zijn. Op de website stond een formulier dat je kon invullen met daarin wat je voor ogen hebt en een aantal foto’s van de gevel waar aan je de uitbouw  wil. Dit heb ik gedaan en doorgestuurd naar het bedrijf.

logo-1-300x65

Een aantal dagen na de rand werd er contact met mij opgenomen door een van de aannemers die graag een kijkje zou willen komen nemen om te zien wat de huidige situatie was hoe ik het graag zou willen hebben.  Dus we hebben we samen een datum geprikt.

De aannemer legde uit dat hij een kijkje komt nemen om te zien hoe en wat ik precies wil maar ook om te kijken of dit mogelijk is voor de prijs die ik voor ogen heb.

Tot nu toe ben ik echt super geholpen en ik heb echt een goed gevoel bij verbouwaanvraag.nl. De aannemer komt zo langs op een kijkje te nemen dus ik ga deze tekst maar vlug afronden. Ik kan niet wachten tot dat de aanbouw er staat.

 

 

Geef een reactie