Welkom op de website van

Stichting Peuteropvang PCO Gelderse Vallei!

Wie zijn wij:

Vanaf 1 januari 2014  zal SPN verder gaan als Stichting Peuteropvang PCO Gelderse Vallei.

De nieuwe Stichting Peuteropvang PCO Gelderse Vallei en de Stichting Kindcentra PCO Gelderse Vallei zijn van mening dat niet alleen hun samenwerking ten goede komt aan de kwaliteit van de kinder- en peuteropvang in de gemeente Nijkerk, maar ook binnen de PCO-onderwijsorganisatie de doorgaande ontwikkeling van kinderen sterk zal bevorderen.

Onze vier peuteropvanglocaties bevinden zich in Nijkerk en Nijkerkerveen.
Het Centraal Bureau is gevestigd op locatie het Biggenhok.

Wist U dat ...

• wij ook in Nijkerkerveen zitten en dit heel goed te bereiken is vanuit Hoevelaken?
  • de ontwikkeling van kinderen op een peuterspeelzaal extra gestimuleerd wordt?!
  • de start op de basisschool daardoor gemakkelijker gaat?!
  • door het werken met het programma "Puk & Ko" wij de peuters nog beter kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling?
  • wekelijks 250 kinderen in de leeftijd van 2 jaar tot 4 jaar bij Stichting Peuterspeelzaal Nijkerk op n van onze 4 peuterspeelzalen komen spelen?

Contact:

Het centraal  bureau is telefonisch te bereiken op:

maandag:  8.45-15.00 uur
 dinsdag:  8.45-17.00 uur
 woensdag:  8.45-12.00 uur
 donderdag:  8.45-17.00 uur
 vrijdag:  gesloten

Tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten.

Algemene informatie en voorwaarden bij plaatsing kunt u vinden lezen in ons informatieboekje.

Informatie over de specifieke peuteropvanglocaties vindt u in de bovenrij op deze site.

13 januari 2014
Oudercommissie

Vanaf  1 januari 2014 valt onze organisatie onder de peuteropvang. Hieraan hangen ander wettelijke eisen dan aan de peuterspeelzaal. En van de eisen is dat er een oudercommissie moet zijn. Hierbij willen wij dan ook een oproep aan u doen om zitting te nemen in de nieuw op te starten oudercommissie! Per locatie hebben wij minimaal 3 en maximaal 5 leden nodig. Aanmelden kan via info@peuterspeelzaalnijkerk.nl. Graag naam en locatie doorgeven.