Home » Lifestyle » Sponsor een kind

Sponsor een kind

Wil jij een goede daad verrichten, sponsor een kind. Dit kind woont niet in Nederland maar in armoede in het buitenland. Regelmatig zien wij beelden voorbij komen van mensen die in extreme armoede leven. Fatsoenlijk eten en drinken is daar helaas niet voorradig en het resultaat is dan ook aan enorme hoeveelheden sterf gevallen. 

Woord en Daad verbindt vanuit Bijbels perspectief mensen wereldwijd in de strijd tegen armoede. Zij organiseren vaak actie waar de armoede centraal staat. Regelmatig hebben zij grote projecten waar zij veel geld mee op kunnen halen. Met dit geld kunnen zij weer een project, zoals bijvoorbeeld een waterkraan in een streek waar armoede heerst aanleggen.    

Van plan om te gaan doneren?

Wanneer jij ooit van plan bent om een goede daad te verrichten, zoals sponsor een kind, kijk dan eens op de website van Woord en Daad.  Op deze website staan vele jongens en meisjes met hun eigen verhaal. Omdat het best wel aandoenlijk is om die gezichtjes te zien en te weten dat je voor een klein bedrag al een kind blij kan maken.

Wanneer je elke maand €30,- per koter stort, heeft zowel het kind als de mensen die hier in het dorp wonen profijt van. Het leuke is dat je elke keer nieuwe foto’s mag ontvangen over de ontwikkelingen en krijg je regelmatig nieuwe foto’s opgestuurd. Op deze manier kan iedereen meekrijgen wat er allemaal met het geld gebeurd. Door middel van recente foto’s en verhalen kan iedereen alles volgen op afstand. Dit heeft mij beslist aan het denken gezet.

 

Schoolkinderen in Haïti

Post Tagged with,,

Geef een reactie