Home » wonen » Verhuizer Maarssen een bedrijf dat doet wat het beloofd!

Verhuizer Maarssen een bedrijf dat doet wat het beloofd!

1Dit is voor alle mensen die op zoek zijn naar een verhuizer. Ik wil het graag hebben over Verhuizer Maarssen vandaag. Dit is een bedrijf die mij goed geholpen heeft met het verhuizen naar mijn nieuwe woning. Ik heb een tijdje geleden namelijk een woning gekocht net iets buiten de stad. Dit komt omdat ik ergens anders aan het werk ga en ik dus snel op de snelweg moet komen. Voorheen duurde dit namelijk te lang aangezien ik eerst de stad uit moest en dit kost zoals gewoonlijk erg veel tijd. Maar de koop van het nieuwe huis was dus rond. Er stonden alleen erg veel grote kasten en dergelijke in mijn woning en die kon ik niet in een busje zetten.

Bedrijf gevonden via het internet.2

Aangezien ik via het internet op Verhuizer Maarssen ben gekomen wilde ik eerst wat meer informatie. Zo besloot ik dus telefonisch contact op te nemen. Dit verliep erg goed aangezien er duidelijk werd uitgelegd wat de werkwijze is en wat de prijs ongeveer zou worden. Dit was heel aantrekkelijk vandaar dat ik besloot met dit bedrijf in zee te gaan.

Een goede werkwijze.

Op afgesproken datum kwam het bedrijf precies op tijd langs met een mooi busje. Hier werden alle spullen netjes ingeladen en bij de nieuwe woning werd alles neergezet. De kasten die naar boven moesten werden daar ook neergezet. Wat mij betreft dus een hele goede werkwijze en dus zeker een aanrader!3

Post Tagged with,

Geef een reactie